Nepsy-Osaajakoulutus™ + Nepsy-Osaajien Vuosijäsenyys - Nepsy-Osaaja

Nepsy-Osaajakoulutus™ + Nepsy-Osaajien Vuosijäsenyys

Alkuperäinen hinta oli: 625.00€.Nykyinen hinta on: 599.00€. sis. alv 24%

Nepsy-Osaajakoulutus™ on koulutuskokonaisuus, jota on kehitetty usean vuoden ajan erilaisissa Mininepsy-koulutuksissa. Nepsy-Osaajakoulutus™ on kolmepäiväinen etäkoulutus, jonka aikana saat tietoa, osaamista ja varmuutta nepsy-lasten ja -nuorten kanssa toimimiseen.

Nepsy-Osaajien vuosijäsenyydellä pääset täydennyskouluttamaan itseäsi nepsy-asioista pitkin vuotta. Pääset osaksi suljettua Facebook-yhteisöä, jossa ideoidaan positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti nepsy-arkeen tukitoimia, jaetaan käytännön vinkkejä ja vertaistukea.

HUOM! Koulutuskokonaisuus voidaan myös laskuttaa esim. kunnalta. Laskutus voidaan tehdä 1-3 erässä. Otathan yhteyttä!

Nepsy-Osaajakoulutuksen hinta 490e (sis. alv. 24%). Vuosijäsenyyden hinta on 240e. Kun otat vuosijäsenyyden Nepsy-Osaajakoulutuksen™ kanssa samassa koulutuskokonaisuudessa, vuosijäsenyyden hinnaksi jää nyt kesäkampanjan aikana 109e (sis. alv. 24%).

HUOM! Kesäkampanja voimassa 11.8.2024 asti! 

Aivan mahtava kouluttaja! Pystyi ylläpitämään mielenkiintoni koko koulutuksen ajan 🙂 Suosittelen ehdottomasti muillekin juuri tätä koulutusta ja kouluttajaa.

Kouluttaja saa täyden kympin. Asiat esitettiin hyvin ja omakohtaiset kokemukset elävöittivät koulutusta kivasti. Puhetyyli ja tempo, sekä murre veivät mukanaan.

Kouluttaja puhui täyttä asiaa ja elävien esimerkkien kautta oppii todella paljon sillä ne aina muistaa. Maria jaksoi kuunnella mennen tullen koko päivän ja olisi kuunnellut kauemminkin. Myös kokemusasiantuntijan käynti oli mielenkiintoinen.

Parasta koulutuksessa olivat esimerkit ja työelämään rinnastaminen. Myös että kouluttajalla näkemystä ja nykypäivän tietoa kenttätyöstä. Sillä kentällä ja teoriassa asiat saattavat olla hyvin kaukana toisistaan.

Kouluttaja onnistui kertomaan asioista kiinnostavasti ja ymmärrettävästi. Hän sai minut hakemaan lisää tietoa. Opin huomaamaan tärkeitä pointteja työssäni, kohtia joita jo teen oikein ja vaaleanpunaisia silmälaseja niihin, joita en ole vielä hoksannut. Hän sai minut pohtimaan itseäni ja sitä, miksi minä olen tällainen oppija kuin olen. Hyvin onnistunut kouluttaja!

Kouluttaja oli erinomainen! Selkeä, runsain esimerkein rikastettua luennointia. Antoi myös paljon aikaa ja tilaisuuksia kurssilaisille osallistua, kysellä ja ihmetellä. Ei koskaan kiireen tuntua ja kiva kun oli kunnon tauot.

Todella hyvä kouluttaja. Antoi hyviä vinkkejä ja keinoja toteutukseen ja tämän lisäksi osaan nyt tarkastella ryhmäni lasten tuen tarpeita uusin silmin.

Aihe oli itselle ajankohtainen ja kiinnostava. Lisäksi ehdottomasti Marin avoin ja lämmin persoona ja tapa esittää asiat sekä huomioida yksilöllisesti koulutukseen osallistuvat ihmiset! Marin esiintyminen tuki ja vahvisti asiasisällön omaksumista.

Autismin kirjo on itselleni ollut erittäin vieras maailma ennen koulutusta. Tämä oli silmiä avaava koulutus!

Sain lisää käytännön työvälineitä ja tapoja purkaa erilaisia tilanteita. Herätti myös pohtimaan omaa itseään ammattiroolin takaa.

Pystyn hyödyntämään työssäni. Harmittelinkin esihenkilölle että ko. koulutus pitäisi olla jo siinä vaiheessa kun suoritetaan perusopintoja alalle.

Erittäin herättelevä ja käytännönläheinen koulutus, joka täydensi omaa osaamista sekä antoi arjen työvälineitä käytännön tilanteisiin!

Ihanaa, että koulutat ja ihanaa, että juuri sinunlaisia nepsy osaajia on olemassa tukemassa näiden lasten polkua kohti aikuisuutta! Voi kunpa omalla lapsellani olisi näin mahtava osaaja tukemassa koulupolkua! Teet tärkeää työtä ja olet taitava juuri siinä mitä teet! Koulutusta oli helppo seurata ja sinulla on aivan mahtava tieto taito juuri tällä alueella. Sinusta näkee, että teet työtäsi sydämellä! Kaikkea hyvää ja toivottavasti kunnat ja kaupungit hyödyntävät tätä tärkeää koulutusta myös jatkossa!

PITÄISI OLLA KAIKILLE MAHDOLLINEN KOULUTUS; NIIN PALJON TÄRKEÄÄ ASIAA JA OPPIA SAA KOULUTUKSESTA. SAIN PALJON UUTTA TIETOA JA OPPIA: YMMÄRRÄN NYT HAASTAVIA LAPSIA VIELÄ PAREMMIN: KIITOS.

Lämmin kiitos Marille! Tämä oli ehdottomasti paras käymäni koulutus ikinä. Tämä koulutus olisi hyvä ja tärkeä ihan kaikille vakan henkilöstölle!!!

Nepsy-Osaajakoulutus™ ja yhteisön vuosijäsenyys sopivat sinulle, jos

 • olet sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammattilainen (vähintään toisen asteen koulutus)
 • teet työtä lasten tai nuorten parissa
 • haluat kehittyä ammattilaisena
 • haluat tehdä työstäsi helpompaa ja sujuvampaa
 • haluat vahvistaa asemiasi työmarkkinoilla

 Nepsy-Osaajakoulutus™ sisältää kolmepäiväisen etäkoulutuksen, jonka aikana saat tietoa, osaamista ja varmuutta nepsy-lasten tai -nuorten kanssa toimimiseen.

Kolmepäiväisessä / kuusi-iltaisessa koulutuksessa perehdyt mm. seuraaviin teemoihin:

 • Neuropsykiatriset häiriöt lapsilla / nuorilla (ADHD, autismikirjo ja PDA-piirteisyys, aistitiedon säätelyn vaikeudet ja näiden liitännäisoireet)
 • Konkreettiset menetelmät ja työtavat lapsen / nuoren ohjaamisessa ja tukemisessa
 • Toiminnanohjauksen osa-alueet
 • Tukitoimet toiminnanohjauksen pulmissa
 • Toivotun käyttäytymisen vahvistaminen
 • Ratkaisukeskeinen ajattelutapa
 • Nepsy-perheiden taustalla olevat tekijät ja toimiva yhteistyö

Opit myös soveltamaan koulutuksessa opittuja asioita käytännön työtilanteissa nepsy-lasten ja -nuorten kanssa.

Nepsy-Osaajakoulutus™ koostuu:

 • luento-osuuksista
 • kokemusasiantuntijan puheenvuorosta
 • osallistujien pienryhmätyöskentelystä
 • yhteisestä keskustelusta ja pohdinnasta

Ennen Nepsy-Osaajakoulutuksen™ alkua saat itsellesi 64-sivuisen Nepsy-Osaajan työkirjan, jossa koulutussisällöt pääpiirteittäin sekä tilaa omille muistiinpanoille.

Nepsy-Osaajakoulutuksen™ käytyäsi saat itsellesi todistuksen, jossa koulutuksen sisällöt eriteltyinä sekä pääsyn positiiviseen ja ratkaisukeskeiseen Nepsy-Osaajien Facebook-yhteisöön. Lisäksi vuosijäsenenä pääset täydentämään ja syventämään osaamistasi nepsy-koulutuksissa, joita tarjotaan vuoden aikana 6 kertaa. Yhteisöstä ja vuosijäsenyyteen kuuluvista koulutuksista saat parhaan mahdollisen vertaistuen, vinkkejä, työtapoja ja materiaalia hyödynnettäväksi työtilanteisiin nepsy-lasten ja -nuorten kanssa myös peruskoulutuksen jälkeen.

Vuosijäsenyys sisältää seuraavat koulutukset vuoden 2024 aikana:

 • Ti 17.9.2024 klo 17.30-19.30: Vuorovaikutuksen korkeakoulu, osa 1
 • Ti 22.10.2024 klo 18.00-19.30: PDA-piirteisen kokemusasiantuntijan puheenvuoro
 • Ma 11.11.2024 klo 18.00-19.30: PDA-piirteisyys ja PDA-piirteisen tukeminen
 • Ti 11.2.2025 klo 18.00-19.30: Haastavat tilanteet nepsy-arjessa ja toimivat työtavat
 • To 13.3.2025 klo 18.00-19.30: Case-työskentely pienryhmissä ja yhteistä keskustelua
 • Ti 8.4.2025 klo 17.30-19.30: Vuorovaikutuksen korkeakoulu, osa 2

 Nepsy-Osaajakoulutuksen hinta 490e (sis. alv. 24%). Vuosijäsenyyden hinta on 240e. Kun otat vuosijäsenyyden Nepsy-Osaajakoulutuksen™ kanssa samassa koulutuskokonaisuudessa, vuosijäsenyyden hinnaksi jää nyt kesäkampanjan aikana 109e (sis. alv. 24%).

HUOM! Kesäkampanja voimassa 11.8.2024 asti! 

Nepsy-Osaajakoulutuksen™ ryhmäkoko max. 25 osallistujaa.

Tulethan Sinäkin mukaan?

Nepsy-Osaajakoulutus™ on Nepsy-Osaaja Oyn käyttämä tuotemerkki, jolla yritys erottaa oman koulutuskokonaisuutensa muista nepsy-koulutuksista.