Tarina yrityksen taustalla

Nepsy-Osaaja Oy on nepsy-kouluttajan Mari Lapinkosken perustama yritys. Mari on kouluttanut nepsy-asioista ammattilaisia jo vuodesta 2018. Hän on kouluttanut aiemmin nepsy-asioista toiminimellä. Mari on tarjonnut mm. Mininepsy-koulutuksia yksin ja yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi Lapinkoski on tuottanut myös verkkokoulutusta näistä aiheista ja kirjoittanut blogikirjoituksia. Voit katsoa Marin koulutustarjontaa ja lukea blogeja täältä: Oppimispoluilla. Lapinkoski on kouluttanut erittäin hyvin palauttein yli 1500 ammattilaista.

Nepsy-Osaaja - Tarina

Nepsy-Osaaja Oy sai alkunsa, kun Mari huomasi opettajien ja kasvattajien jäävän usein yksin käymiensä koulutusten jälkeen. Moni kaipaa asioiden kertailua ja yhteistä keskustelua tukitoimista arkisissa tilanteissa. Mari alkoi kehitellä ideaa organisaatiosta, joka kokoaisi Suomessa toimivat Nepsy-Osaajat yhteen niin, että kukaan ei jäisi enää yksin, vaan olisi yhteisö, jossa ajatuksia pohditaan rohkaisevassa ja positiivisessa ilmapiirissä yhdessä villisti ideoiden. Koska nepsy-aiheista tulee koko ajan lisää tietoa, Mari halusi myös Nepsy-Osaajille jatkuvan mahdollisuuden päivittää omaa osaamistaan aiheen parissa. Näin syntyi Nepsy-Osaaja Oy, joka on osaajiensa näköinen yhteisö.  

Mari itse on pitkän linjan asiantuntija nepsy-asioissa. Hän kouluttautuu myös itse jatkuvasti lisää näistä aiheista. Lapinkoski työskentelee nepsy-nuorten kanssa päätyössään tutkintokoulutukseen valmentavassa (TUVA-) koulutuksessa erityisopetuksen vastuuopettajana suunnitellen päivittäin tukitoimia nepsy-nuorille. 

Mari Lapinkoski

Marin koulutustausta: 

  • Kasvatustieteen maisteri (pääaineena erityispedagogiikka)
  • Erityisopettaja, erityisluokanopettaja, luokanopettaja
  • Oppilaan- ja opinto-ohjaaja
  • Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, -kouluttaja
  • Autismikirjon asiantuntija, Valteri
  • Strategia-menetelmäohjaaja, ADHD-liitto
  • NLP-Practitioner

Marin sydän sykkii erilaisille oppijoille! 

Tulethan sinäkin mukaan?